Stadskruidentuin banner

titel

Open dag Stadskruidentuin Landgoed Bergzicht in Heumen

kruiden Op zaterdag 19 en zondag 20 juni is het Open Tuinen Weekend van Groei & Bloei. Bezoek deze dagen tussen 11.00 en 17.00 uur de Stadskruidentuin op Landgoed Bergzicht, Rijksweg 232 in Heumen.

Er is een kruidentuin aangelegd in vier vakken, in kloostervorm. Daarnaast is de oude kas ingericht met kruiden en bloemen, is er een strook plukbloemen, een labyrint en een deel met verfkruiden. De tuin is klassiek aangelegd met bogen, hagen, mooie bomen en zitjes.

Tijdens de open dagen worden er rondleidingen gegeven, zijn er verschillende kruiden- en tuinactiviteiten en kruidenproducten te koop. Ook kun je een kopje kruidenthee of koffie te drinken of even uit te rusten tussen de geuren van de kruiden.

Op het landgoed aangekomen, volg je de bordjes ‘Naar de Kruidentuin’.


Open dag Stadskruidentuin Nijmegen

Stadskruidentuin Nijmegen is ieder jaar te bezoeken tijdens de Open Dag Nijmeegse Stadstuinen.

Tijdens deze open dag zijn er rondleidingen door de tuin en is er informatie te krijgen over de opleiding.


Bezoek de tuin en de winkel in Nijmegen

De Stadskruidentuin en de winkel zijn ook op afspraak te bezoeken. Maak een afspraak als je langs wilt komen! Bel 06-29116123 of mail naar maartje@stadskruidentuinnijmegen.nl


Bezoek de tuin in Heumen

De kruidentuin op Landgoed Bergzicht, Rijksweg 232 in Heumen, is iedere woensdag te bezoeken. Dan is Maartje met vrijwilligers aanwezig en is er de mogelijkheid om vragen te stellen en kruidenproducten te kopen.


kruiden

kruiden