Stadskruidentuin banner

titel

Maartje De tuin is opgezet door Maartje Gruter. Zij is fytotherapeut, heeft de opleiding Kruidengeneeskunde afgerond en is natuurgeneeskundig therapeut. Ze is docent van de opleiding Kruidenkunde en heeft gewerkt als kruidendocent op de opleiding natuurvoedingskunde en als studieleider op de Kraaybeekckerhof waar ze de opleiding 'Kunst en kruiden' heeft opgestart.

Ze is al jaren bezig met het verbouwen van groenten, planten en kruiden. Daarnaast is zij dramadocent en beeldend theatermaker. Zij is een dochter van een bloemist de passie voor planten en bloemen heeft van kinds af aan een belangrijke plek in haar leven gehad.

Martine

Ook Martine van Empel is werkzaam in de Stadskruidentuin. Zij volgde eveneens de opleiding Kruidengeneeskunde en volgt nu de Natuurgidsenopleiding van het IVN. Daarnaast houdt zij zich bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van educatieve projecten en evenementen in de erfgoedsector, grafisch vormgeving en is ze altijd op zoek naar de ideale balans tussen het binnen- en het buitenleven.


Wij hopen je graag een keer te ontmoeten in de Stadskruidentuin!